Események

Tegnap lezajlott a Kis Fekete 2023 pályázat dijátadója és divatbemutatója, ahol a pályaművem bemutatásra került. Köszönöm a családomnak: anyának, apának, Helgának, Johannának, Juditnak és barátnőmnek Borinak, hogy elkísértek. Tudom, ha tudtatok volna, többen is velünk tartottatok volna.

Ígértem, hogy hírrel leszek a pályázati eredményről. A 2023-as Kis Fekete pályázatra beküldött pályamunkámat a szakmai zsűri 2023. augusztus 22-én minősítette.Örömmel értesítettek, hogy az egyik alkotásom, az "Úritulipános szett", a zsűri döntése alapján bekerült a pályázat bemutatandó anyagába, azaz bemutatásra kerül 2023. október 8-án 16 órakor a...

Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy a több mint félszáz pályázati anyag közül 3 pályázati anyag bizony Madárka. Ami talán egy kicsit szomorúságra adhat okot, hogy a kis fekete ruhához készült szetteket 2023 őszéig nem mutathatom meg, de bízom benne, hogy utólag is tetszeni fog Nektek, s esetleg - ha a pályázatom valamelyike sikeres lesz - többen...

Eljött ez a nap is, véget ért az első kiállításunk Varga-Csikász Csengével. Ennek apropóján a szombati alapítványi bálon még készítettünk egy képet az esemény plakátjával.

Képzeljétek! Az első sikeres workshopom után nem sokkal érkezett is egy felkérés: Cinkotára utaztam egy testvérpárhoz, akikkel sujtás karácsonyfadíszeket készítettünk.
A végeredmény három hópehelyhecske lett. Mutatom őket képeken.

Októberben megtartottam az első workshopomat a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karán, a Károli Közösségi Napok - Tréning hét keretében kedves kollégáimnak. Csodálatos fülbevalókat készíttetettek. Hoztam néhány fotót az alkalomról, lentebb láthatjátok.

Szuper hírem van! Részt veszünk a Detki Gyöngyszemek Kiállítás-sorozaton ékszereimmel és az ékszereimről készült fotókkal.