Jótékonyság

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Sziasztok!
 
A következő jótékonysági -tervezetten- futásommal egy új szervezetet, A Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogattam. Ezúttal 5 kilométeres távot választottam, de sajnos nem tudtam futással teljesíteni azt a koronavírus-megbetegedésem és a változékony időjárás miatt. Sajnos utóbbi tekintetében még eléggé félős vagyok, az előbbi miatt pedig teljesen kiestem a gyakorlatból. Így nem volt hátra más, mi t újratervezni. Kihasználva, hogy a teljesítés határidejét meghosszabbították december 22, csütörtökig, december első szombatján egy majdnem 12 kilométeres sétát tettem meg, ráadásul Dorci barátnőm és némi forralt bor társaságában Kőbányán. Igazán feltöltött minket, és mindezt az adventi várakozás és karácsonyi hangulat tette még inkább feledhetetlenné! 
Itt tudjátok ti is támogatni a szervezet munkáját: 

https://leukemiasgyermekekert.hu/hogyan-segithet/

Adományozásra fel!

Lilla 

 


Szegedi Hospice Alapítvány

Sziasztok!

Valamikor a nyár közepén fogalmazódott meg bennem, hogy szeretném, ha szeretnék futni, s ezért el is kezdtem edzeni. A Facebook közösségi oldalon véletlenül rátaláltam a Szegedi Hospice Alapítvány 3. jótékonysági futásának eseményére, mely lehetőséget adott arra, hogy kipróbáljam magam egy előre kiválasztott távban. Kezdőként a 3 kilométeres távot tűztem ki célul. Sajnos Szegedre végül nem tudtam leutazni (még sosem jártam ott korábban), de a szuper szervezésnek és a szervezőknek köszönhetően egyéni helyszínen is teljesíthettem a  jótékonysági futást. A fővárosban Kőbányán, a Bajcsy-Zsilinszky Kórháztól egészen a Szent László Plébániáig futottam a gyönyörű Óhegy parkon keresztül számos kerületi templomot is érintve. 

Én a jótékonysági futás nevezési díjával tudtam támogatni a Szegedi Hospice Alapítvány munkáját.

Ha Te is támogatnád őket, itt megteheted: https://szegedihospicealapitvany.hu/futas/.

Minden támogatást igazoló számla bemutatásával egész szeptemberben 25% kedvezménnyel készítem el a megálmodott ékszered, valamint minden lila és fehér készleten lévő ékszeremet is 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg! 

Adományozásra fel!

 Lilla

Magyar Vöröskereszt

Sziasztok! 

Szívbemarkoló és egyben nagyon jó érzés is megtapasztalni, hogy milyen mértékben képesek vagyunk az összefogásra a nehéz időkben. Rengeteg gyűjtés indult meg az elmúlt napokban. Azt tapasztalom a környezetemben, hogy mindenki ott, ahol és úgy, ahogy tud, segít. Megteszünk mindent a lehetőségeinkhez mérten.

Én is szeretnék a tárgyi adományokon túl is segíteni.

A Magyar Vöröskereszt honlapján azt olvastam, hogy az Ukrán Vöröskereszt Társaság (URCS) 2000 önkéntest és 550 alkalmazottat foglalkoztat Ukrajnában. Ezek közül a embertársaink közül jelenleg is sokan a háború sújtotta területeken dolgoznak, önkénteskednek, segítenek a bajbajutottakon.

Szeretném, ha a Facebook közösségi oldalon közzétett gyakorlóékszereim (melyek összértéke 30.000.- Ft) ellenértékét a Magyar Vöröskeresztnek utalnátok el helyettem, akik ezt az összeget továbbítani tudják az önkénteseiknek.

A bankszámlaszámuk: 10405004-00026548-00000009

A közleménybe bele kell írnotok: humanitárius válság

Technikailag úgy tudom nyomon követni a folyamatot, hogy ha valamelyik ékszer megtetszik nektek, kérlek kommentben jelezzétek nekem azt a kép alatt (így más érdeklődő is látja, hogy elkelt az ékszer), majd az utalást követően küldjétek el nekem az utalás teljesítéséről szóló igazolást üzenetben. Az utalandó összeget a képek leírásában látjátok. Az ékszereket személyesen Budapesten és Detken tudom átadni, vagy postai úton küldöm el a kedves adományozónak. Csak azokat az utalásokat tudom elfogadni, amik a poszt megjelenése után (2022. 03. 02. 19 óra) történnek meg, és stimmel az összeg is (ha több ékszert választotok ki, természetesen összeadjuk őket, hogy egyszer kelljen csak utalnotok).

Remélem semmit sem hagytam ki. Kérdés esetén persze keressetek bátran!

Bízom benne, hogy minden, erre a célra felajánlott ékszerem gazdára talál hamarosan, és sokáig emlékeztetni fog benneteket, adományozókat arra, hogy milyen fontos dolog az összefogás.

Bizony, ennek is a szeretet mozgatórugója!

Bővebb információt itt találtok:

https://voroskereszt.hu/hirek/a-magyar-voroskereszt-orszagos-adomanygyujtest-hirdet-a-humanitarius-valsag-erintettjeinek-megsegitesere/ 

Lilla